Zdravím zdravím všechny z fórka,
jako nový event příštího, snad pro mnohé úspěšného roku 2013, si pro vás váš milovaný event team připravil týdenní losování loterie pro každého f2p i p2p hráče!
O co v soutěži půjde?Jedná se o loterii webu, hráči během týdne budou mít možnost vsadit na číslo 1-100 a při nedělním losování se doví, zda-li vyhráli nebo ne. Před každým losováním bude sdělena částka o kterou se hraje zde i během vysílání
Vyhraná částka odpovídá poměru výhry a lidí, kteří tipovali vítězné číslo.
5% z vybrané částky se ukládá na účtě a bude využito při eventech -> dropparty apod. = 2500 gp z každého poplatku.
Pokud při losování nenajdeme vítěze, 75% částky je převedeno na další týden a zbylých 25% se opět ukládá pro potřeby Event týmu při akcích a webových odměnách.!Pozor! jednou zdaněná částka se nedaní v nadcházejících týdnech, když dojde k převodu počítá se 75% pouze z nově vybraných peněz.
PravidlaKaždý hráč smí tipovat pouze jedno číslo jednou týdně.
Pokud hráč nezaplatí zápisné, nebere se zřetel na jeho vsazené číslo.
Každý hráč si může vybrat termín vsazení částky z termínů vypsaných níže.
Pod pojmem vsazená částka se rozumí momentálně hodnota 50.000 gp z důvodu účasti i slabších háčů.
Účastnit se může kdokoli včetně personálu fóra, zákaz účasti mám pouze já organizátor : Shock IV
Jak hrát1) Během týdne na email :
loterie@rsko.cz odešlete svůj nick ve hře ; číslo, které tipujete ; den kdy zaplatíte zápisné. (emaily v sobotu budou započítány do příštího týdne a tak prosím berte tohle v potaz)
Dny, kdy se vybírají peníze jsou následující a místo : VARROCK GE w20 (f2p w)!
PO 19:00 - 19:15
ST 19:00 - 19:15
SO 19:00 - 19:15
(data mohu změnit, nebo po domluvě hopnout na účet během pár minut.)
2) Vyčkat do neděle, kdy zde bude odkaz na stream a já přes něj vyberu pomocí:
http://www.random.org/ záznam bude viset zde v tomto topicku v sekci záznamy a vítězové budou viset v sekci vítězové.
K accountu Loterie RSko.cz budu mít přístup pouze já a bude chráněno přes JAG, tudíž nemůže se stát, že by peníze zmizely.
Pokud mi něco uniklo, doplním to zde
Vaše postřehy můžete psát do vedlejšího tématu a vsázet můžete začít již dnes!