omg kbd hitnes aj z wind wave ta co
Bandosa sa da tiez v poho davat magom
Mage neni az taky zly skill ale zarobit sa na nom skoro neda
Novinky |
---|
Sdělení vedení webu: Czecho-Slovak Forces přebírají vedení webu ... čtěte Více informací Sdělení Event teamu: Dejte nám vědět, jakou akci byste rádi viděli u nás na webu ZDE. Pomozte nám také s dotazníkem, klikněte ZDE. Sdělení personálu fora: Pomozte nám zjistit, co nám na RSko ještě chybí ... Více informací |
radanek píše:Však ono se uvažuje o mage killable bossovi, no jsem zvědavej jak to nakonec dopadne. Do hry byly přidány sourge, teď by mohli dodělat do GWD nějakýho bosse dropujícího mage armor a mage only killable... To by bylo drsný =)
edo494 píše:omg kbd hitnes aj z wind wave ta co
Bandosa sa da tiez v poho davat magom
Mage neni az taky zly skill ale zarobit sa na nom skoro neda
jirka124 píše:Já magic trénuju na FoG - rychlé lvlování, téměř neomezené množství run zadarmo a ještě dostanu tokeny.
edo494 píše:townie mage triangle nic? ak mas mage arm musi mat low rng def a velka melee. To nedodrziava nic do mysticu hitnem aj z whipom za 300 aj z rng za 200+ a do blk dhide z mage no nvm
Nie nebral by som na kbd melee arm to by som splashoval vkuse
Mage je good skill hlavne na 94 lvl(vengance) + uz krom 1 spellu mozes vsetko
J townie píše:Ve fogu jsem hodně trénoval ze začátku, pak změnili pravidla a strašně mne to začlo bavit, pak je zas změnili a zájem zmizel... ale do toho 60 mage dobrá metoda
jirka124 píše:J townie píše:Ve fogu jsem hodně trénoval ze začátku, pak změnili pravidla a strašně mne to začlo bavit, pak je zas změnili a zájem zmizel... ale do toho 60 mage dobrá metoda
To jo, do 60ky je to úplně skvělá věc, když je to zadara. Já asi ani víc jak 60 nepolezu...
asi proto ,že by byl mage o hodně lepší než melee potom kdyby měl mage arm velkou def proti melee ,tak meleer by špatně hitoval ,ale mager by mu zatím docela dával ,tak asi proto víš.J townie píše:jirka124 píše:Já magic trénuju na FoG - rychlé lvlování, téměř neomezené množství run zadarmo a ještě dostanu tokeny.
Ve fogu jsem hodně trénoval ze začátku, pak změnili pravidla a strašně mne to začlo bavit, pak je zas změnili a zájem zmizel... ale do toho 60 mage dobrá metodaedo494 píše:townie mage triangle nic? ak mas mage arm musi mat low rng def a velka melee. To nedodrziava nic do mysticu hitnem aj z whipom za 300 aj z rng za 200+ a do blk dhide z mage no nvm
Nie nebral by som na kbd melee arm to by som splashoval vkuse
Mage je good skill hlavne na 94 lvl(vengance) + uz krom 1 spellu mozes vsetko
ten combat triangle sice jo, ale mage má velkou efektivitu proti melee, proč tedy nemá i odolnost vůči melee? Takový velký brnění maj třeba +200 melee defence, takovej mage arm neznám. Ale jinak souhlasim
lilwoman 5 píše:asi proto ,že by byl mage o hodně lepší než melee potom kdyby měl mage arm velkou def proti melee ,tak meleer by špatně hitoval ,ale mager by mu zatím docela dával ,tak asi proto víš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník