Nick : Vladino18
Dúfam, že sa nám to podarí

Novinky |
---|
Sdělení vedení webu: Czecho-Slovak Forces přebírají vedení webu ... čtěte Více informací Sdělení Event teamu: Dejte nám vědět, jakou akci byste rádi viděli u nás na webu ZDE. Pomozte nám také s dotazníkem, klikněte ZDE. Sdělení personálu fora: Pomozte nám zjistit, co nám na RSko ještě chybí ... Více informací |
pavel duch píše:nejde mne se pripojit na clan chat rskocz , protoze nejsem v clanu nejspisjak se mam teda zapojit?
mato1326 píše:Ja mám problém. Som členom klanu ale nejde mi nič ťažiť. Pokušal som sa sekať drevo aj ťažiť kameň ale nejde mi to. Napadá vás čo robím zle? Ďakujem![]()
![]()
Bezdomovec5 píše:Myslím že když jste nový v clanu, tak musíte počkat týden, pak až můžete pracovat v citadele, ale nejsem si jistý.
Grogy45 píše:pavel duch píše:nejde mne se pripojit na clan chat rskocz , protoze nejsem v clanu nejspisjak se mam teda zapojit?
Guestchatnapište RSkocz
do chatu píšete ///bla bla bla
Tom rrrr píše:Bezdomovec5 píše:Myslím že když jste nový v clanu, tak musíte počkat týden, pak až můžete pracovat v citadele, ale nejsem si jistý.
Ano, týden.
Grogy45 píše:pavel duch píše:nejde mne se pripojit na clan chat rskocz , protoze nejsem v clanu nejspisjak se mam teda zapojit?
Guestchatnapište RSkocz
do chatu píšete ///bla bla bla
To nevím, jestli to ještě funguje, kdyby ne, tak by mělo jít dát /g a pak se může mluvit v guest clan chatu tak dlouho, dokud se nepřeklikne na něco jiného.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník