montik2 píše:Nudný, nezáživný skill.
Podle mě právěže naopak, má hodně možností tréninku i využití

Novinky |
---|
Sdělení vedení webu: Czecho-Slovak Forces přebírají vedení webu ... čtěte Více informací Sdělení Event teamu: Dejte nám vědět, jakou akci byste rádi viděli u nás na webu ZDE. Pomozte nám také s dotazníkem, klikněte ZDE. Sdělení personálu fora: Pomozte nám zjistit, co nám na RSko ještě chybí ... Více informací |
montik2 píše:Nudný, nezáživný skill.
radanek píše:Já osobně ve většině her preferuju magii před lukostřelbou nebo hrubou silou a proto je mi záhadou, proč v RS ještě nemám 99 mage:D Zatím mám 90 a trénuju prakticky jenom na steel dracích a ice wyrmech. Chtělo by to víc monster, na které by byla účinná magie, snad tohle jagex časem vylepší...
J townie píše:radanek píše:Já osobně ve většině her preferuju magii před lukostřelbou nebo hrubou silou a proto je mi záhadou, proč v RS ještě nemám 99 mage:D Zatím mám 90 a trénuju prakticky jenom na steel dracích a ice wyrmech. Chtělo by to víc monster, na které by byla účinná magie, snad tohle jagex časem vylepší...
Hezky řečenoten kdo vymyslel magii ve sci-fi a fantasy byl borec. A máš pravdu, mohli by to časem upravit, protože mi příjde, že třeba na gwd bosee mage neplatí, na corpa taky ne... a kbd, tomu taky moc nevěřím. Myslim, že by mohli přidat nějaký pořádný mage armour a npc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník