Novinky

Sdělení vedení webu: Czecho-Slovak Forces přebírají vedení webu ... čtěte Více informací

Sdělení Event teamu:
Dejte nám vědět, jakou akci byste rádi viděli u nás na webu ZDE. Pomozte nám také s dotazníkem, klikněte ZDE.

Sdělení personálu fora:
Pomozte nám zjistit, co nám na RSko ještě chybí ... Více informací

The Pit

Napsali jste nějaký užitečný návod, tipy, triky? Vložte sem.

The Pit

Nový příspěvekod Tom rrrr » 16.02.2013 10:38

The Pit

Kdy: Zhruba každou hodinu

Kde: Při trénování agility v Gnome Stronghold, Barbarian Outpost, Agility Pyramid, Werewolf agility course, Ape Atoll, Wilderness, Dorgesh-Kaan

Rádi trénujete Agility, ale po chvíli obíhání tratí se začínáte nudit? Považujete se za dítě štěstěny? Nejste ten typ člověka, který při neúspěchu rozmlátí klávesnici? No, pak je pro vás D&D The Pit (Jáma) to pravé.
Vlkodlak Scrambles a goblin Snotgut si založili tajnou Agility arénu, kde se talentovaní atleti mohou vyřádit pro jejich potěšení. O získávání atletů se stará hledač talentů (Talent scout), který postává u každého většího agility course (viz výše). Jediný způsob, jak se do tajné arény dostat, je upoutat ho svými brilantními výkony. Stačí jen donekonečna obíhat trať a on si vás časem všimne. Jakmile mu při dokončení kola začne nad hlavou blikat zelená šipka, musíte si s ním okamžitě promluvit, protože je celkem netrpělivý (ne, nestihnete ještě naposledy oběhnout trať). Rád vás teleportuje do arény.
Pokud jste vlastníkem Agility skillcape, můžete si s ním promluvit a za velmi zredukované XP si zkusit některou z her kdykoliv.

Obrázek

Obrázek

Pokud se jedná o vaši první návštěvu, Snotgut a Scrambles vás ujistí, že jim jde ryze o sportovní výkon a nechtějí vám ublížit (moc). K tomu vám vysvětlí pravidla hry, které se rozhodli, že se zúčastníte. Všechny hry jsou časově omezené a závisí zcela na náhodě, je tedy dost vysoká šance, že neuspějete.
Hry jsou řazeny vzestupně dle potenciální XP odměny.

Floor Is Lava

Obrázek

Kdo se v životě dostal přes mateřskou školku, nebude potřebovat tuto hru vysvětlit. Jednoduše řečenou, musíte po bednách přeskákat na druhou stranu, aniž byste se dotkli podlahy. Má to ale háček. Ne všechny bedny jsou stabilní, a jakmile na ně skočíte, propadnete se a game over.
Na druhou stranu vede jen jedna správná cesta a neexistuje způsob, jak ji odhalit. Budete se muset spolehnout na náhodu.

Punch the Hungry Sheep

Obrázek

Čtrnáct ovcí. Pět ran pěstí. Jeden klíč.
Co udělá vlkodlak a goblin, když má stádo hladových ovcí? No přece jednu z nich nakrmí klíčem od místnosti s odměnami a seženou si talentovaného atleta, aby je všechny zmlátil do krve.
Pravidla jsou snadná. Potřebujete získat klíč a můžete jej zkusit vyrazit z pěti ovcí dle vašeho výběru, z čehož vyplývá přibližně třetinová šance na úspěch.

Put the Thing in the Other Thing

Obrázek

Opět další parafráze na mateřskou školku, tentokrát vkládáte geometrické tvary do hodících se otvorů. Tato hra se jako jediná ze všech dá vyhrát jen pomocí rozumu, důležitá je ovšem rychlost a přesnost. Čas tiká, a pokud seberete špatný tvar, nemusíte už stihnout hru dohrát. Každopádně je tato hra takový žolík, nejsnazší cesta do místnosti s odměnami.

Crate Expectations

Obrázek

Další hra o hledání klíče, tentokrát můžete otevřít pět ze šestnácti krabic. Dávejte pozor, protože z některých beden mohou vyskočit slepice. To by nebylo až tak strašné, jenže slepice se pohybují v mřížce, nedá se přes ně přejít, ani je posunout, takže se vám i může stát, že vás uvězní. Vy pak budete stát jako tvrdé Y mezi slepicemi až do vypršení časomíry.

Karaoke

Obrázek

Taneční soutěž. Po dobu přibližně čtyřiceti sekund bude padat kamení (včetně obřích balvanů) a vy se musíte spolehnout na štěstí, že se vám podaří jim všem vyhnout. Není žádné více bezpečné místo, je úplně na vás, jestli se balvany necháte zavalit na kraji, nebo uprostřed.

High-low There

Obrázek

Další trochu logická hra a také ta s největším zkušenostním potenciálem.
Dostanete číslo a máte si tipnout, jestli to, které se objeví dál, bude větší (+), či menší (-). Co zmáčknout, když se objeví číslo 1 a 10 je asi jasné, ale jinak zas záleží ryze na náhodě. Přesto teď aspoň máte z čeho vyjít. Dejte pozor, ať se nerozmýšlíte moc dlouho, jelikož se musíte proklikat celkem šesti čísly, a díky dlouhému postávání se vám stane, že se k těm posledním ani nedostanete, i když jste tipovali dobře.

Odměny

Až prohrajete (ano, čtete správně), objeví se Talent scout, který vás teleportuje zpět k trati, kde vás vyzvedl. Vedlejší účinky: bolení hlavy a ztráta paměti. K tomu dostanete malou XP odměnu, která by vám měla vynahradit čas, který jste mohli věnovat obíhání překážek, a ani o chlup víc. Přibližně za hodinu budete mít opět šanci, aby si vás Talent scout všiml.

Obrázek

Pokud se divíte, co děláte v tomto kamrlíku a proč z vás Scrambles málem dostal infarkt, je to proto, že jste se ocitli v místnosti, kam se nikdy nechodí. V místnosti s odměnami.
Není tu toho moc k vidění, navíc majitelé jsou z tamní přítomnosti atletů celí nesví, tak si rychle běžte promluvit s vlkodlakem o odměně. Podle druhu hry a typu trati, kterou jste předtím obíhali, dostanete určitý zkušenostní základ.
To by ale nebyl The Pit, aby to nešlo udělat ještě ždibec zajímavější. Scrambles vám nabídne svoji odměnou vsadit a případně i znásobit.

Obrázek

Pokud se rozhodnete nevzít si stanovenou odměnu a budete hazardovat, vybere se náhodně jedna ze tří rovnocenných možností:
33% - Odměna bude dvojnásobná
33% - Odměna zůstane stejná
33% - Odměna bude poloviční
Co zvolíte, je jen na vás, ale když to tak vezmete, máte 66% šanci, že si buď nepohoršíte, nebo si ještě polepšíte a na horší výsledek tedy zbývá "pouhých" 33%. Záleží jak se cítíte.
Po prvním vítězství vám Talent scout také předá stejnou kosmetickou gorilí masku, jakou nosí v Ape Atoll. Pokud ji ztratíte, kdykoliv vám ji předá znovu (i když vy si díky kouzelnému mazání paměti nebudete vzpomínat proč).

Obrázek

Ve výsledku je The Pit docela zábavné D&D. Pokud se přenesete přes vysokou šanci na neúspěch a uvědomíte si, že prohrou nic neztratíte, začnete si užívat i Snotgutovy a Scramblesovy hlášky, často i z filmů a Internetu. Tak hodně štěstí a co nejméně proražených monitorů... ;)


Jaké máte zkušenosti s tímhle D&D? Já vyhrál všehovšudy jen třikrát, z asi patnácti pokusů.
Obrázek
Uživatelský avatar
Tom rrrr
Star of Cune
Star of Cune
 
Příspěvky: 1003
Registrován: 28.05.2010 19:34
Bydliště: Rellekka
RS nickname: Rilifaen

Re: The Pit

Nový příspěvekod Hyger3 » 16.02.2013 11:08

Jo, občas tam zajdu, celkem sranda. Nejlehčí je asi Karaoke, to jsem vždy vyhrál. Pak ty ovce a bedny jsem také jednou vyhrál, ale to je čistý Tipsport, stejně jako zbytek. Floor is Lava nedám asi nikdy.
Ale ty hlášky jsou super, i debilita postavy - podívej, duha... Cože, v místnosti? BUM
R A W R
WATCH DAT A $ $
Obrázek

Obrázek
Uživatelský avatar
Hyger3
Star of Cune
Star of Cune
 
Příspěvky: 1297
Registrován: 02.01.2008 09:01
Bydliště: The Core/Taverley
RS nickname: Hyger3

Re: The Pit

Nový příspěvekod Nigelnight » 17.02.2013 09:17

pěkný návod :) mě když tam vždy poslal cca asi 16x tak jsem z toho vyhrál jednou, což mi to celkem znechutilo :d
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Nigelnight
 
Příspěvky: 579
Registrován: 12.07.2010 07:21

Re: The Pit

Nový příspěvekod Dargeth » 17.02.2013 09:34

Vzhľadom na to, že som 99 agil robil v dobe keď už táto D&D bola, tak som ju hral pomerne často. Tých 66% by asi tak aj sedelo. Dosť často sa mi stávalo, že som vyhral/mal rovnakú odmenu (vždy som "riskoval"). Najľahšia je tá blbina s položením vecí (stačí si pri dialógu prezrieť v diaľke čo tam človek má a potom už len počkať kam čo padne, a len to preniesť na správne miesto), druhá najľahšia je asi to s číslami - ale tam musi mať človek tak trochu šťastie, blbo sa tipuje keď vám padne 5 alebo 6/4, pri 9 a 1 je to jasné ako facka. Karaoke je tiež dosť ľahké. Ovce, bedne, preskakovanie bední - tak to je fakt o náhode.
http://dargeth.blogspot.sk

Obrázek
Obrázek
We make our own choices and we pay our own prices.
Uživatelský avatar
Dargeth
Star of Cune
Star of Cune
 
Příspěvky: 503
Registrován: 23.01.2008 22:42
Bydliště: Falador, mining guild
RS nickname: D4rg3th


Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

RuneScape ® is a trademark of Jagex © 2000-2011 Jagex Ltd.

Powered by phpBB © 2010/2011 phpBB Group
Style/Design by GraphicSite.cz pro RSko.cz

Počítadlo