Novinky

Sdělení vedení webu: Czecho-Slovak Forces přebírají vedení webu ... čtěte Více informací

Sdělení Event teamu:
Dejte nám vědět, jakou akci byste rádi viděli u nás na webu ZDE. Pomozte nám také s dotazníkem, klikněte ZDE.

Sdělení personálu fora:
Pomozte nám zjistit, co nám na RSko ještě chybí ... Více informací

[CSF] Národný Cz & Sk klan Czecho-Slovak Forces

Tato sekce umožňuje propagovat svůj klan. Máš klan? Přidej ho sem.

Re: Cz vs SK War - CSF 2.0

Nový příspěvekod Coolik » 23.07.2011 01:43

Arya V I píše:No co by se mi na csf líbilo ...

můžu to zkusit, když už jsem to rozdmychal. nejprve bych se pozastavil nad strukturou vedení csf. Pokud jste tohle už překopali tak to ignorujte, ale podle mě je to až příliš členitej systém. Imho by stačilo mít 1 nebo 2 vedoucí klanu, pár lidi v radě starších, pár organizátorů akcí a nějaký vojevůdce. co si pamatuju tak tam bylo asi tak 100 různejch hodností, a v tom aby se pak prase vyznalo. A ano, česky jsem to psal naschvál. Proč? Je to cz/sk národní klan. Docela by se mi líbilo kdyby byly hodnosti česky/slovensky

Pak ten problém s lidma. Tu bohužel nejde nic udělat, atmosféru v klanu nezměníte změnou jména nebo vytvořením nový verze. Ale co třeba vymyslet nějakej systém postihů pro prudiče? Na irc bude určitě nějakej mute, nebo se to dá řešit dočasným banem, stejně tak na cc. Na fóru by mohla bejt další funkce, která mě tak napadá - něco ve smyslu čističe. ani by nemuseli bejt ve vedení, nebo by mohli mít jen omezený pravomoce. A když pak někdo napíše něco provokačního tak by to mohli mazat rovnou.

pak by bylo super, kdyby akce typu mh nebo tak něco bylo čistě dobrovolný. nevim jak jste to zamejšleli, jestli to tam je psaný tak sry. A ani bych tam nedělal nejakou docházku. U jinejch klanů by mohl pak být problém že se nikdo nedostaví, ale národní klan by snad neměl trpět nedostatkem členů. Docházku bych na vašem místě řešil akorát na warkách.

A za poslední co mě teď napadá - zkrouhnul bych radikálně počet "spam" topiců. Sice je super když pak fórum vypadá pěkně aktivně, ale ke konci jsem ho ani nečetl, protože probírat se tou kupou hloupostí, to jednoduše omrzí.


Bloondýnko <3, kvůli mně jsi nemusela odcházet. :)

Nemohu ti odpovědět ani na jedno, protože jsem nebyl zařazen mezi "vyvolené pracanty na CSF 2.0"

Měla by ses vrátit, sráči :P + profilovka mi k tobě vůůůbec nesedí :-D

PS: OT is fine
Obrázek

Obrázek

31.3.2013
Uživatelský avatar
Coolik
 
Příspěvky: 78
Registrován: 08.01.2008 14:04

Re: Cz vs SK War - CSF 2.0

Nový příspěvekod Arya V I » 23.07.2011 12:50

no co, tak nejsem v Rs blond no, zvykej si kanče :-D No a přemejšlel jsem, že bych dal tomu klanu šanci. jen se zatim rozhoduju, jestli je to dobrej nápad. Ale tak klan má start v září, tak budu už zaručeně vědět jestli chci, nebo ne. nebo nevim kdy chcete otevřít nábor, ale pozejtří to asi nebude
Obrázek
Obrázek
Veškeré gramatické chyby v příspěvcích jsou dělány záměrně a jen zkouší čtenářův postřeh. Bezchybnou verzi si u mě můžete obědnat za poplatek 5 Kč
Obrázek
o.O
Uživatelský avatar
Arya V I
 
Příspěvky: 230
Registrován: 14.12.2010 17:33
Bydliště: Yanille
RS nickname: Arya V I

Re: Cz vs SK War - CSF 2.0

Nový příspěvekod Lamer258 » 23.07.2011 15:42

Rád bych se zůčastnil ale nemam lvly :(
Obrázek
Uživatelský avatar
Lamer258
 
Příspěvky: 50
Registrován: 02.12.2009 12:56
Bydliště: TzHaar
RS nickname: LovelyAbbyxx

Re: Cz vs SK War - CSF 2.0

Nový příspěvekod Hon 11 » 23.07.2011 17:59

Budu v Praze, have fun :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Hon 11
 
Příspěvky: 47
Registrován: 09.01.2008 09:00
Bydliště: Pardubice
RS nickname: CSFo HoN

Re: Cz vs SK War - CSF 2.0

Nový příspěvekod Matonym » 24.07.2011 00:47

Obrázek

A. Teamspeak
TEAMSPEAK JE POTREBNÝ!
Teamspeak je nesmierne dôležitý, jedinou šancou ako vyhrať je bojovať spoločne a organizovane. Práve na Teamspeaku budete dostávať inštrukcie a bude vyhlasované meno targetu(na koho zaútočiť). 1 Človek s TS je v tomto prípade lepší ako 2 bez TS.

Teamspeak samozrejme zabezpečuje CSF, a budeme používať náš server.

Tu je návod ako sa na TS dostať (aj s inštaláciou je to naozaj rýchlovka, a zvládne to každý)

1. Stiahni si TS 3 - http://www.teamspeak.com/?page=downloads

2. Nainštaluj (stačí klikať na ďalej, nič viac)

3. Spusti si už naištalovaný teamspeak 3 klient

4. Pripoj sa na CSF teamspeak
Obrázek

5. Vstúp dvojklikom do channelu podľa tvoje štátnej príslušnosti. (Česko/Slovensko)

6. Sub-miestnosť, kde budeme počas war má v oboch prípadoch nastavené heslo, to sa dozviete včas pred war od vášho Leadera


B. IRC
Internet Relay Chat

1. Klikni na tento link (automaticky ťa to pripojí na IRC - bez akejkoľvek inštalácie a nastavovania)
http://searchirc.com/javachat.php?c=Y3N ... it=Connect

2. Dvojka už vlastne ani nie je, to je všetko...

Ak IRC poznáš a máš vlastného klienta pripoj sa na #csforces (irc.swiftirc.net)


C. WAR

1. War sa zúčastniť budú mocť len hráči s f2p combat levelom 100+

2. Bojovať budeme v Turrets aréne, vyhrá krajina s vätším počtom kills.

3. Preto sa VŽDY držte vášho pilu (všetci sú spolu a útočia ne 1 osobu podľa pokynov na TS) a nevytŕčajte. Každá tvoja smrť je bodom pre nepriateľa. V tomto boji o víťazovi rozhodne to, ako kto bude organizovaný. Silu reťaze určuje jej najslabší článok. Preto ak TY budeš len behať po aréne a ignorovať pokyny tvoja krajina to prehrá.

4. Dones si čo najlepší armor (Ideálne full rune), používaj kvalitný food (anchovy pizza/swordfish), prayer protection a keď na teba zaútočia snaž sa im utiecť.

5. Čo sa týka vecí a útočných štýlov (melee, bindy, curses, blasty, ranged) je povolené všetko. To isté platí aj o zbraniach a armoroch. (Všetko f2p je povolené)

D. Čo určite nerobiť

1. Vracať sa do boja bez foodu/armoru

2. Prísť v skillcape, alebo mať na sebe iné výrazné predmety, ktoré z teba spravia ľahký, vytŕčajúci cieľ (teda v podstate kill zadarmo). Ak to spravíš prehráš to svojmu národu.

3. Hádať sa a urážať druhých

4. Ignorovať pokynu vodcu

5. Po prvej smrti sa nevrátiť do boja (bude to returning, s časovým obmedzením)



Každý kto sa nebude držať pravidiel a rád ^ a každý kto si vymyslí nejakú hlúposť bude kicknutý z friend chatu a tým aj dobojoval.

Všetci buďte zajtra o 18:30 w47 Gammer s Grotto! Kto príde neskoro môže prísť o boj!


Čo s týka CSF 2.0 bližšie informácie o projekte budú zverejňované postupne kvôli enormnému objemu informácií - len vysvetlenie o čo ide pre členov CSF malo viac ako 3000 slov - 9 strán vo worde - a muselo byť rozdelené na 5 častí... jednoducho ide o komplexné prerobenie klanu, hľadíme na každý detail
Uživatelský avatar
Matonym
 
Příspěvky: 126
Registrován: 02.01.2008 16:30
RS nickname: Matonym

Re: Cz vs SK War - CSF 2.0

Nový příspěvekod Kovajda » 24.07.2011 06:37

Arya V I píše:-

Tak postupně..

Jména hodností v klanu nejsou anglicky jen kvůli tomu, jak suprově to zní, ale i kvůli tomu, aby každý, kdo nás bude chtít vyzvat na war věděl, za kým jít.. Když si angličan na memberlistu bude muset vybírat, jestli má jít za vojevůdcem, nebo za členem rady starších, moc moudrý z toho bohužel nebude..

Vzhledem ke snaze být profesionálním klanem se bude muset změnit i systém postihů a samozřejmě se bude snižovat i míra tolerance k jistým jedincům (jako jsem třeba já ;D), máme lidi zkušené s IRC dostatečně na to, aby mohli dávat jak bany trvalé, tak i časově omezené tím stylem, že nebude vadit, když na to pak zapomenou, protože to za ně zařídí program.. Na čištění fóra další rank potřeba nebude, není to zas tolik práce, aby to členové vedení sami nezvládli..

Fun eventy a Monster Hunting byly v poslední době připočítávány jako bod k dobru pro ty, kteří měli jinak problémy s aktivitou, dám ti příklad..
Byla jedna warka za 3 body a fun event za 1 bod,
ten, kdo přišel jen na warku měl 3 body z 3(do maxima se počítaly jen warky), takže 100% aktivitu
ten, kdo přišel na obojí měl 4 body ze 3, takže 133%, což mu může výrazně pomoct, pokud měl problémy v minulém měsící, protože ty černé puntíky se dají tímhle způsobem odmazat..
Neřeš teď, co ten, co nestihl warku, protože warek je v měsíci víc, tohle byl jen příklad pro pochopení.. :p

Spam topicy jsou soustředěny v jedné části fóra, takže stačí vědět, že tam nemám chodit, když mě to nezajímá, a jsem za vodou.(já osobně tam nekoukám, vždycky po přečtení kategorií, které mě zajímají, označím fórum za přečtené, ať mi to tam nesvítí, a mám po starostech)

Ještě ti přidám dobrou zprávu na konec, už nejsem leader, takže se na tebe nebude nikdo zlobit, žes utekl.. :P

Nezapomeňte na CZ vs SK, dnes v 18:30!
Obrázek
Kovajda
 
Příspěvky: 11
Registrován: 12.05.2010 19:47

Re: CZ vs SK - Inštrukcie - Čítaj! - CSF 2.0

Nový příspěvekod Nichar » 24.07.2011 14:30

Mám dotaz: "Proč je to omezené combat levelem 100+". Máte pro to nějaký důvod? Seriózní hráči (pokud tak míříte..) jsou už od 70-80+, tak proč tak zbytečně vysoko? Není důvod?!
Nichar
 
Příspěvky: 2
Registrován: 15.05.2010 09:07

Re: CZ vs SK - Inštrukcie - Čítaj! - CSF 2.0

Nový příspěvekod Matonym » 24.07.2011 14:43

Nichar píše:Mám dotaz: "Proč je to omezené combat levelem 100+". Máte pro to nějaký důvod? Seriózní hráči (pokud tak míříte..) jsou už od 70-80+, tak proč tak zbytečně vysoko? Není důvod?!

Táto požiadavka je hlavne orientačného charakteru, a veľmi bude záležať aj od účasti... Ak nás príde povedzme len 100 (50v50) tak prižmúrime obe oči a nebudeme to brať až tak prísne.

Inak dôvodov je viacero...:
1. Tankovanie - tanknúť už čo i len 30+ ľudí ak sú povolené all styles a dungeoneering nie je len tak ľahké a majú s tým problém aj 126ky (s niekoľko ročnými skúsenosťami). Tu nás bude 60+ takže každý 110-, ktorý nedostane 1hit KO (zomrie skôr ako stihnú prví útočníci dať druhý hit) bude mať môj rešpekt. Jednoucho combat level a skúsenosti robia veľký rozdiel... a hráčom 100- bohužial pravdepodobne budú chýbať obe

2. Útočenie - všetci s attack/mage/range levelom pod 90-80 budú mať seriózny problém niečo hitnúť (schválne si resetni XP progress a uvidíš)

3. Všeobecné skúsenosti - Tu je to viac individuálne ale stále platí, že v 99% prípadoch je hráč 100+ omnoho skúsenejší ako 70ka

4. Organizácia - tá priamo naväzuje na skúsenosti, každý človek, ktorý sa nebude držať pokynov bude spôsobovať chaos... A stačí aby takýchto ľudí bolo čo i len 10 a už vzniká seriózny problém

5. Combat level je pri warkach jednoducho dôležitý, a toto je ďalšou možnosťou ako to preukázať. Vstup do všetkých klanov je obmedzený combat lvl požiadavkom a tak je tomu aj v CSF - CZ & SK národnom klane. (Trénujte ;) )
Uživatelský avatar
Matonym
 
Příspěvky: 126
Registrován: 02.01.2008 16:30
RS nickname: Matonym

Re: CZ vs SK - Inštrukcie - Čítaj! - CSF 2.0

Nový příspěvekod Zamorak Cze » 24.07.2011 14:44

Vezměme si modelovou situaci pro lvl 80 - Jakožto velice nízký combat (ano, JE to nízký combat pro pořádný warky) bude velice často cílem útoku. A jakou má takovýto combat šanci se ubránit? Nulovou a umře během vteřiny (nepřeháním). Tohle nebude war, kde do tebe bude hitovat 5 lidí, ale tak 40. Takže by se war zvrhla ve vyhledávání a zabíjení pouze takovýchto hráčů a byla by to pro ně nějaká zábava? Pořád jen umírat?
I will look for you. I WILL find you. And i will kill you.
Obrázek


Hush little baby, don't say a word
and nevermind that noise your heard.
It's just the beasts under your bed,
in your closet, in your head.
Uživatelský avatar
Zamorak Cze
 
Příspěvky: 288
Registrován: 11.05.2010 11:24
Bydliště: Liberec
RS nickname: Zamorak Cze

Re: CZ vs SK - Inštrukcie - Čítaj! - CSF 2.0

Nový příspěvekod Nichar » 27.07.2011 06:56

Ok, tak díky za vysvětlení..
Nichar
 
Příspěvky: 2
Registrován: 15.05.2010 09:07

PředchozíDalší

Zpět na Propagace CZ/SK klanů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků

RuneScape ® is a trademark of Jagex © 2000-2011 Jagex Ltd.

Powered by phpBB © 2010/2011 phpBB Group
Style/Design by GraphicSite.cz pro RSko.cz

Počítadlo